Bréking nyúz

Az RM aukciós ház és a Sotheby Maranellóban tartotta a 60 éves Ferrari jubileumi árverést. A kitüntetett esemény meghozta a rekordot is, közel 50 millió dollár értékben mentek el Ferrarik és a csúcsár önmagában is akkora összeg volt, amely megközelítette az eddigi 11 millió dolláros árverési autóárat. Egy ismeretlen telefonáló 6 875 000 eurót (9 252 375 dollár)adott a Le Mans győztes 1962-es 330 TRI/LM Testa Rosa Spyder -ért.
www.flickr.com
Csikós Gábor's Ferrari aukció photoset Csikós Gábor's Ferrari aukció photoset

Schwanner Endre fotói

Schwanner Endre a 40-es évek közepétől fényképezte a hazai motorsport versenyeit. A 79 éves fotóművész, aki a Studió Nadar alapítói közé tartozott, életművét felajánlotta a Nemzeti Múzeum történelmi képtárának. A fotók, melyek a ricinusszagú versenyeket, színházi előadásokat öriznek, ezzel a döntéssel kutathatók, felhasználhatók lesznek. A Mr. Nikonnak is nevezett fotóművész életművéből a Retro Mobil magazin márciusi száma interjút közöl. Néhány kép a cikk illuszrációjából. A Forma autóban az ifjú Lauda tekeri a kormányt
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing photos in a set called Schwanner Endre. Make your own badge here.

Kapásjelző

Naptár

2007
<<  >>
jan feb már ápr
máj jún júl aug
sze okt nov dec

Szempont

Betűk, képek, filmek (majdnem) mindenről, ami a kezünk ügyébe kerül.

Címkék

Lotus-Retro Mobil régi autók szépségversenye

www.flickr.com
gcsikos' Lotus-Retro Mobil régi autók szépségversenye photoset gcsikos' Lotus-Retro Mobil régi autók szépségversenye photoset

Pókautó

2007.05.20. 22:08 | www.szem.tv | Szólj hozzá!

Ilyen nincs!!! Három hónapig tervezte, hat hónapig csinálta és 15 ezer dollárt költött rá. Most boldog, és én is az vagyok, hogy ilyet láttam. 

Reklám az övnek

2007.05.20. 21:44 | www.szem.tv | Szólj hozzá!

A finn közlekedési minisztérium megrendelésére új reklámfilm készült Publicis ügynökségnél. A tévé kampány mottója: "még a dummyk is bekötik magukat". 

Címkék: test crash safety dummy

süti beállítások módosítása